Na de prachtprestaties van al onze jeugdploegen in de herfstvakantie lag de druk nu natuurlijk erg hoog. Rembert neemt niet gewoon deel aan de VJCL, we gaan voor het hoogste!

De U11 en de U13 haalden als leider in het klassement opnieuw de finale, maar verloren die met het kleinste verschil. Zij bevestigden dus allebei bijna het topresultaat van begin november! Vooral voor de door blessures geteisterde u13 was dat beter dan verwacht!

De U15 kon de mooie 4de plaats van de herfstvakantie helaas niet herhalen, en werd deze editie slechts 8ste. Iets te weinig voor deze ploeg, al zijn twee lichte blessures en 1 belangrijke afwezige speler wel verzachtende omstandigheden. In de paasvakantie gaan we terug voor de top 5!

Maar het mooiste kwam op het einde. Zelfs zonder Jens en Dobrin was de kern van onze U17 sterk en breed genoeg om al de topfavorieten een hak te zetten. Rembert werd winnaar en komt zo globaal op gelijke hoogte van Volley Haasrode-Leuven.

Ook bij de U13 staan Rembert en VHL samen op de 1ste plaats, en bij de U11 deelt Rembert de leidersplaats met provinciegenoot Marke-Webis.

Andere grote clubs als Booischot, Antwerpen, Gent, Knack en Lizards, staan in deze 3 jeugdcategorieën al op een ruime achterstand.

Afspraak begin april om nog eens te knallen!