Rembert 1 heeft, na twee competitienederlagen op rij, zijn eerste punten van het seizoen beet! Het won met 3-1 van promovendus Spa Pepinster. 

Rembert 2 en Rembert 3 verloren op hun beurt. Voor RTH2 het eerste competitieverlies. De jongens van coach Daan Cuvelier gaven een riante voorsprong in de eerste set nog uit handen, en kwamen die opdoffer nooit meer te boven. Ooivo speelde in sets twee en drie snel een beslissende kloof bijeen, waardoor de bezoekers verdiend met 0-3 wonnen. 

RTH3 keek op zijn beurt Bavikhove, met ex-Remberters Dries Declercq en Gert Nieuwlaet, in de ogen. Onze jonge ploeg was niet opgewassen tegen zoveel ervaring en moest de wet van de sterkste ondergaan. Ook daar werd het 0-3. 

Stuntwerk zagen we bij onze jeugd, waar we ondermeer driemaal een overwinning tegen Knack Roeselare mochten noteren. In de voormiddag won de U17 vlot met 3-0 van Knack A. In de namiddag deed de U15 dat nog eens over. Die laatste haalde een 0-2 achterstand op en won uiteindelijk de tie-break met 16-14. 
Ook de U13 deed zijn duit in het zakje. U13A versloeg Beerlanders Beernem, terwijl U13C Knack Roeselare met dezelfde cijfers huiswaarts stuurde. 

Alle uitslagen zijn te raadplegen in de kalenders. 

Proficiat aan alle ploegen en tot volgende week! 

 

Rembert 1 gaat strijdend ten onder tegen Lint. 

Na de stuntzege vorig weekend in de beker van België tegen Liga B-ploeg Kapellen, verloor Rembert gisteren zijn openingswedstrijd in de competitie met 1-3 van Tesla Lint. 
Rembert keek relatief snel tegen een 0-2 achterstand aan. Pas in het derde bedrijf slaagden de jongens van trainer Koen Devos erin om een eerste set binnen te halen. In een uiterst spannende vierde set ging de overwinning verdiend naar de bezoekers.

Het enige minpuntje in een voor de rest foutloze Rembertdag, want Promovendussen Rembert 3 en Rembert 2 wonnen allebei hun eerste wedstrijd van het seizoen. 
Rembert 2 promoveerde naar eerste provinciale, Rembert 3 zette de stap naar tweede provinciale. 
Beiden wonnen ze hun wedstrijd tegen Menen. Rembert 2 met een overtuigende 3-0, Rembert 3 met een knappe 3-2. 

Bij de jeugd noteerden we alleen maar overwinningen. 

Uitblinkers daar waren de U13A en B
U13A maakte indruk tegen VC Kuurne, dat in geen enkele set meer dan 10 punten op het bord kreeg.
U13B won een bloedstollende vijfde set met 17-15! 

proficiat aan alle ploegen en op naar volgende week! 

 

klik hier voor de foto's

Na de lancering van onze Twizzit-applicatie afgelopen woensdag, is het vandaag de beurt aan onze website. Ook deze draait nu op het Twizzit-platform. 

Interessant om te weten: 

1. Spelers/ouders die inloggen in Twizzit kunnen via de knop 'media' zelf foto's online plaatsen. 
2. Aan de linkerzijde van de website staat een tijdslijn met posts van Facebook en Instagram. Instagramberichtjes met de hashtag #wearerembert komen mee op onze site (vertraging van 24u). Heb je dus een leuke volleybalfoto en wil je die via instagram delen op onze website, tag hem met #wearerembert. 

Sommige rubrieken zijn nog niet volledig. Bijvoorbeeld klassement en teams moeten nog verder af gewerkt worden. Tegen het begin van de competitie zal dit in orde gebracht zijn! 

Veel plezier! 

 

Rembert stijgt twee plaatsjes in de ranking van beste jeugdwerkingen van Vlaanderen en prijkt nu op een fantastische 4de plaats. We zijn dus één van de 5 clubs met het maximum aantal sterren!!!!!

Voor het 2de jaar op rij de absolute nummer 1 van West-Vlaanderen én nummer 1 van Vlaanderen bij de jongensclubs. Geen twijfel meer mogelijk, als je goed wil leren volleyballen moet je bij Rembert zijn!!!

Proficiat aan alle leden van ons clubje, jullie dragen allemaal een steentje bij!jeugdsportfonds

Volg ons

Youtube

Verjaardagen
17/08
Maxim Puype
21/08
Reinout Haelewyn
22/08
Vic Muylle
Sponsors

© website powered by Twizzit.com