Rembert 1 gaat strijdend ten onder tegen Lint. 

Na de stuntzege vorig weekend in de beker van België tegen Liga B-ploeg Kapellen, verloor Rembert gisteren zijn openingswedstrijd in de competitie met 1-3 van Tesla Lint. 
Rembert keek relatief snel tegen een 0-2 achterstand aan. Pas in het derde bedrijf slaagden de jongens van trainer Koen Devos erin om een eerste set binnen te halen. In een uiterst spannende vierde set ging de overwinning verdiend naar de bezoekers.

Het enige minpuntje in een voor de rest foutloze Rembertdag, want Promovendussen Rembert 3 en Rembert 2 wonnen allebei hun eerste wedstrijd van het seizoen. 
Rembert 2 promoveerde naar eerste provinciale, Rembert 3 zette de stap naar tweede provinciale. 
Beiden wonnen ze hun wedstrijd tegen Menen. Rembert 2 met een overtuigende 3-0, Rembert 3 met een knappe 3-2. 

Bij de jeugd noteerden we alleen maar overwinningen. 

Uitblinkers daar waren de U13A en B
U13A maakte indruk tegen VC Kuurne, dat in geen enkele set meer dan 10 punten op het bord kreeg.
U13B won een bloedstollende vijfde set met 17-15! 

proficiat aan alle ploegen en op naar volgende week! 

 

klik hier voor de foto's

Na de lancering van onze Twizzit-applicatie afgelopen woensdag, is het vandaag de beurt aan onze website. Ook deze draait nu op het Twizzit-platform. 

Interessant om te weten: 

1. Spelers/ouders die inloggen in Twizzit kunnen via de knop 'media' zelf foto's online plaatsen. 
2. Aan de linkerzijde van de website staat een tijdslijn met posts van Facebook en Instagram. Instagramberichtjes met de hashtag #wearerembert komen mee op onze site (vertraging van 24u). Heb je dus een leuke volleybalfoto en wil je die via instagram delen op onze website, tag hem met #wearerembert. 

Sommige rubrieken zijn nog niet volledig. Bijvoorbeeld klassement en teams moeten nog verder af gewerkt worden. Tegen het begin van de competitie zal dit in orde gebracht zijn! 

Veel plezier! 

 

Rembert stijgt twee plaatsjes in de ranking van beste jeugdwerkingen van Vlaanderen en prijkt nu op een fantastische 4de plaats. We zijn dus één van de 5 clubs met het maximum aantal sterren!!!!!

Voor het 2de jaar op rij de absolute nummer 1 van West-Vlaanderen én nummer 1 van Vlaanderen bij de jongensclubs. Geen twijfel meer mogelijk, als je goed wil leren volleyballen moet je bij Rembert zijn!!!

Proficiat aan alle leden van ons clubje, jullie dragen allemaal een steentje bij!jeugdsportfonds

Volg ons

Youtube

Verjaardagen
20/04
Rube Dewilde
20/04
Florian Haelewyn
27/04
Lander Staelens
Sponsors

© website powered by Twizzit.com