Rembert 2 heeft de stadsderby tegen VKt gewonnen met 3-2.

Het moest daarvoor tot het uiterste gaan, want de groen-wit-zwarten stonden na goed drie kwartier wedstrijd 0-2 achter. In twee gelijkopgaande sets moesten de Remberters aan het seteinde telkens de rollen lossen. Het werd 19-25 en 18-25.
Rembert startte furieus in set drie, waar het de bezoekende receptie meermaals in verlegenheid kon brengen. 9-16. Op ervaring wisten de bezoekers de achterstand nog uit voor money-time. 19-19 Maar het was Rembert dat met een nipte 25-23 de 2-1 op het scorebord bracht.
Beide ploegen gaven elkaar geen duimbreedte toe in set vier, waar een gelijkopgaande set met 25-23 in het voordeel van de thuisploeg werd beslecht.
Een tie-break zou uitmaken wie zich ploeg van 't stad zou mogen noemen. De ervaring van VKt leek de bovenhand te halen toen beide teams bij een 4-8 van speelveld wisselden. De kantwissel deed de bezoekers schijnbaar geen deugd, want VKt kreeg geen bal meer tegen het canvas. Rembert remonteerde en trok met 15-11 de winst over de streep

Schitterende prestatie van het jonge Rembert 2 dat dankzij deze overwinning ongeslagen blijft in eerste provinciale.