Na de prachtprestaties van al onze jeugdploegen in de herfstvakantie lag de druk nu natuurlijk erg hoog. Rembert neemt niet gewoon deel aan de VJCL, we gaan voor het hoogste!

De U11 en de U13 haalden als leider in het klassement opnieuw de finale, maar verloren die met het kleinste verschil. Zij bevestigden dus allebei bijna het topresultaat van begin november! Vooral voor de door blessures geteisterde u13 was dat beter dan verwacht!

De U15 kon de mooie 4de plaats van de herfstvakantie helaas niet herhalen, en werd deze editie slechts 8ste. Iets te weinig voor deze ploeg, al zijn twee lichte blessures en 1 belangrijke afwezige speler wel verzachtende omstandigheden. In de paasvakantie gaan we terug voor de top 5!

Maar het mooiste kwam op het einde. Zelfs zonder Jens en Dobrin was de kern van onze U17 sterk en breed genoeg om al de topfavorieten een hak te zetten. Rembert werd winnaar en komt zo globaal op gelijke hoogte van Volley Haasrode-Leuven.

Ook bij de U13 staan Rembert en VHL samen op de 1ste plaats, en bij de U11 deelt Rembert de leidersplaats met provinciegenoot Marke-Webis.

Andere grote clubs als Booischot, Antwerpen, Gent, Knack en Lizards, staan in deze 3 jeugdcategorieën al op een ruime achterstand.

Afspraak begin april om nog eens te knallen!

Na sterke prestaties in de herfsteditie van de Vlaamse Jeugd Champions League, keken we vol verwachting uit naar de Kersteditie. Ook nu maakten de U11 en de U13 indruk met voor beiden opnieuw een finaleplaats als hoogtepunt van het tornooi. 

In die finale verloor de U11 met nipte 1-2 cijfers van Marke-Webis. De U13 verloor dan weer nipt van Haasrode-Leuven. Ook daar werd het 1-2. 

Revanche kan in de Paaseditie, die meteen de laatste van het drieluik is. 

  

 

 

 

De weekbode zoekt er één, wij hebben er één ;-)

Voor de tweede dag op rij staat Rembert op het hoogste trapje in de Vlaamse Jeugd Champions Leauge. Na de U11 gisteren, heeft nu ook de U13 de herfsttitel van het prestigieuze tornooi binnen. 
De Remberters haalden het in de finale met overduidelijke 25-22 en 25-8(!) cijfers! 

proficiat aan het voltallige team.

 

Morgen duimen we voor de U17. Zij spelen de manche in Roeselare.

 

 

 

Feest bij Rembert, want het kan opnieuw uitpakken met knappe resultaten in de kwalificatietornooien van de Jeugd Champions Leauge. 

Bij de U17 en U13 was RTH oppermachting. Het verloor gedurende het volledige tornooi geen enkele set! De kwalificatie voor de manche van komende donderdag was dan ook geen enkel probleem. 

Kruibeke - Rembert 0-2
Rembert - Puurs 2-0 
Rembert - Antwerpen 2-0 (halve finale)
Roeselare - Rembert 0-2 (finale) 

 

 

 

 

 

Ook de U13 verloor geen enkele set. Zij mogen op 31/10 de manche spelen.

Rembert - Beveren Melsele 2-0
Rembert - Ternat 2-0
Denderhoutem-Rembert 0-2
Roeselare - Rembert 0-2

 

 

 

 

De U15 moest in de halve finale nipt zijn meerdere herkennen in Zoersel. In een uiterst spannende wedstrijd werd het 0-2, telkens met het kleinste verschil. De U15 speelt op vrijdag 2/10 de manche.

Aalter - Rembert 0-2 
Rembert - Antwerpen 2-1
Rembert - Zoersel 0-2
Antwerpen - Rembert 0-2

 

 

 

 

 

 

De stunt kwam echter van onze U11 die zich in de manche meteen tot eindwinnaar van de herfsteditie mochten kronen. Daarmee wordt het ook de leider inde eindrangschikking.

Kruikenburg - Rembert 0-2 
Roeselare - Rembert 2-0
Machelene - Rembert 1-2
Rembert - Antwerpen 2-0
Marke-Webis - Rembert 0-2

 

 

 

 

Proficiat aan alle ploegen!! 

 

 

 

 

 

Volg ons

Youtube

Verjaardagen
10/06
Lukas Deketelaere
10/06
Lucas Landuyt
13/06
Levi Delanghe
15/06
Tuur Seys
17/06
Victor Christiaens
17/06
Cas Muylle
23/06
Jules Collette
Sponsors

© website powered by Twizzit.com