Voor de tweede dag op rij staat Rembert op het hoogste trapje in de Vlaamse Jeugd Champions Leauge. Na de U11 gisteren, heeft nu ook de U13 de herfsttitel van het prestigieuze tornooi binnen. 
De Remberters haalden het in de finale met overduidelijke 25-22 en 25-8(!) cijfers! 

proficiat aan het voltallige team.

 

Morgen duimen we voor de U17. Zij spelen de manche in Roeselare.

 

 

 

Feest bij Rembert, want het kan opnieuw uitpakken met knappe resultaten in de kwalificatietornooien van de Jeugd Champions Leauge. 

Bij de U17 en U13 was RTH oppermachting. Het verloor gedurende het volledige tornooi geen enkele set! De kwalificatie voor de manche van komende donderdag was dan ook geen enkel probleem. 

Kruibeke - Rembert 0-2
Rembert - Puurs 2-0 
Rembert - Antwerpen 2-0 (halve finale)
Roeselare - Rembert 0-2 (finale) 

 

 

 

 

 

Ook de U13 verloor geen enkele set. Zij mogen op 31/10 de manche spelen.

Rembert - Beveren Melsele 2-0
Rembert - Ternat 2-0
Denderhoutem-Rembert 0-2
Roeselare - Rembert 0-2

 

 

 

 

De U15 moest in de halve finale nipt zijn meerdere herkennen in Zoersel. In een uiterst spannende wedstrijd werd het 0-2, telkens met het kleinste verschil. De U15 speelt op vrijdag 2/10 de manche.

Aalter - Rembert 0-2 
Rembert - Antwerpen 2-1
Rembert - Zoersel 0-2
Antwerpen - Rembert 0-2

 

 

 

 

 

 

De stunt kwam echter van onze U11 die zich in de manche meteen tot eindwinnaar van de herfsteditie mochten kronen. Daarmee wordt het ook de leider inde eindrangschikking.

Kruikenburg - Rembert 0-2 
Roeselare - Rembert 2-0
Machelene - Rembert 1-2
Rembert - Antwerpen 2-0
Marke-Webis - Rembert 0-2

 

 

 

 

Proficiat aan alle ploegen!! 

 

 

 

 

 

Rembert 1 heeft, na twee competitienederlagen op rij, zijn eerste punten van het seizoen beet! Het won met 3-1 van promovendus Spa Pepinster. 

Rembert 2 en Rembert 3 verloren op hun beurt. Voor RTH2 het eerste competitieverlies. De jongens van coach Daan Cuvelier gaven een riante voorsprong in de eerste set nog uit handen, en kwamen die opdoffer nooit meer te boven. Ooivo speelde in sets twee en drie snel een beslissende kloof bijeen, waardoor de bezoekers verdiend met 0-3 wonnen. 

RTH3 keek op zijn beurt Bavikhove, met ex-Remberters Dries Declercq en Gert Nieuwlaet, in de ogen. Onze jonge ploeg was niet opgewassen tegen zoveel ervaring en moest de wet van de sterkste ondergaan. Ook daar werd het 0-3. 

Stuntwerk zagen we bij onze jeugd, waar we ondermeer driemaal een overwinning tegen Knack Roeselare mochten noteren. In de voormiddag won de U17 vlot met 3-0 van Knack A. In de namiddag deed de U15 dat nog eens over. Die laatste haalde een 0-2 achterstand op en won uiteindelijk de tie-break met 16-14. 
Ook de U13 deed zijn duit in het zakje. U13A versloeg Beerlanders Beernem, terwijl U13C Knack Roeselare met dezelfde cijfers huiswaarts stuurde. 

Alle uitslagen zijn te raadplegen in de kalenders. 

Proficiat aan alle ploegen en tot volgende week! 

 

Volg ons

Youtube

Verjaardagen
17/07
Merlijn Cosyns
17/07
Massimo Masschelein
18/07
Robbe Wyffels
22/07
Neil Poissonnier
25/07
Stan Denoo
27/07
Tiebe Maes
Sponsors

© website powered by Twizzit.com