Niet 1, niet 2, maar 3 bekers voor Rembert! Op een spannende dag, vol emoties en geweldige prestaties, veroverde Rembert Torhout Heren maar liefst drie bekers. Van de U15 tot de U19, onze teams schitterden op 30 maart in Schiervelde, met adembenemende wedstrijden en onvergetelijke momenten. Lees hieronder alles over de epische overwinningen die onze club naar nieuwe hoogten hebben gebracht! 🏆🏆🏆 #wearerembert

U15

Onze U15 kreeg zwart beest Knack Roeselare tegenover zich. Noch in de competitie, noch in de Champions League konden we hen al kloppen. Verder dan setwinst waren we nog niet geraakt dit seizoen... En ook vandaag zag het er niet goed uit. Kansloos verloren we de eerste twee sets. Maar dan namen we een nieuwe start. Niks meer te verliezen, en alles te winnen! Knack voelde ons naderen en bibberde steeds meer. Rembert dwong een tie-break af en daarin was het heer en meester. De mooiste overwinning van het seizoen. 2-3 in het hol van de leeuw!

U17

De U17 kreeg totaal geen tegenstand van een technisch zwak Poperinge. In een mum van tijd stond de 3-0 op het bord. Roepovo had Olva Brugge geklopt in de halve finale, met 3-2. Maar deze keer bakten ze er heel weinig van. Rembert experimenteerde naar hartelust met allerlei onuitgegeven opstellingen, maar Poperinge kwam gewoon op alle vlak zwaar tekort. Nummer 2 was binnen!

U19

Bij de U19 was Knack Roeselare opnieuw de tegenstander. En net als bij de U15 hadden wij dit seizoen nog niet kunnen winnen van hen. Maar vandaag stond er bij ons een hecht team op het veld, en met quasi perfect en supersnel spel pakten we de eerste set.

Wauw!! Knack begon beter te serveren, en Rembert stapelde de unforced errors op. Toch moesten we slechts met 23-25 de set prijsgeven. Dat gaf ons hoop. Vanaf de derde set stond terug maar 1 team meer op het veld. Oppermachtig op alle vlak, dominant en vaak spectaculair. De thuissupporters voelden de bui hangen. Rembert liet z'n prooi niet meer los, en dank zij enkele stevige opslagreeksen en een serie machtige tegenaanvallen pakte Rembert de 3de beker!

Enkel de U13 kon in zijn finale geen vuist maken. 3 sets lang liepen we achter de feiten aan en meer dan enkele mooie eerreddende punten zat er deze keer niet in. Nu focussen op de Vlaamse eindronde. Daar gaan we er staan!

Dankjewel aan alle prachtig uitgedoste Rembertsupporters. Schiervelde was vandaag van ons, oltegoare Toeroetnoare!!

Nog 1 finale te gaan voor onze club. RTH4 neemt het op paasmaandag op tegen Kortrijk B in de provinciale finale voor seniorenploegen. 19u30 alweer in Schiervelde

BE THERE!!