Het zal jullie wellicht niet verbazen dat Rembert opnieuw in alle zes de jeugdcategorieën vertegenwoordigd is op de Vlaamse kampioenschappen.

De jeugdspelers van Rembert Torhout laten opnieuw van zich horen tijdens de Vlaamse kampioenschappen van dit seizoen! Op 1 mei behaalde onze 2.B ploeg een indrukwekkende zilveren medaille in Ternat, en nu staan alle ogen gericht op de komende weekendwedstrijden. Van U11 tot U19 zullen onze teams verdeeld over de vijf Vlaamse provincies strijden voor de titel. Het hoogtepunt van het toernooi is de supercup, waar het tweede BK-ticket wordt uitgereikt aan de winnaar van de intense wedstrijd tussen de kampioen en bekerwinnaar. De beloning is fantastisch, en onze spelers zijn vastberaden om te presteren!

Op zaterdag vertegenwoordigen onze U13 en U17 teams Rembert in Tienen en Stekene. De U17 heeft al een plaats verzekerd voor het BK na een sterk seizoen, terwijl de U13 gemotiveerd is na hun 5e plaats in de Champions League. Ze zijn klaar om te schitteren en gaan voor niets minder dan een medaille! Na een verloren finale tijdens het paasvakantietoernooi staan onze spelers weer op scherp en zijn ze vastbesloten om te slagen.

Zondag staan de U11, U15 en U19 teams klaar in Genk, Mechelen en Torhout! De U11 en U15 worden gezien als favorieten voor de titel, en met een goede dag kunnen ze zich plaatsen voor het BK. Onze U19 heeft het voordeel van een thuiswedstrijd en wil van die voorsprong gebruikmaken. Hopelijk kunnen we zelfs de supercup halen, want vaak zijn wij de ploeg met de langste adem en de beste eindspurt. We wensen alle coaches en spelers enorm veel succes en laten we gaan voor die overwinning! 💚💚💚