Rembert's Revenge 👊: vorig seizoen speelden we onze laatste competitiewedstrijd tegen de stadgenoten van VKT. Hun kampioenenmatch in Promo 2 wonnen ze na een spannende 2-3. Dit seizoen kwamen beide ploegen elkaar opnieuw tegen op de laatste speeldag. Voor het klassement had deze wedstrijd nog weinig belang, aangezien we allebei meedraaien in de middenmoot van promo 1. Het was er eentje voor de titel 'ploeg van 't stad' en het werd opnieuw een spannende 3-2, deze keer voor Rembert. đŸĨŗ Een schoonheidsprijs zullen we niet krijgen voor deze partij, maar de overwinning deed toch deugd. 🤟 Dit seizoen wonnen en verloren we 11 wedstrijden 😁.

Voor de twintigers zit het seizoen er op. De jeugdspelers hebben nog enkele kampioenschappen op de planning. Begin mei bekampen we Knack voor de titel bij de u19. Daarna volgen sowieso de Vlaamse Kampioenschappen en misschien zelfs nog een BK. Volgend seizoen ondergaat RTH3 een metamorfose: Jordi en Wouter (RTH1), Ruben, Tijs, Dieuwer en Hannes (RTH2) sluiten aan. Een stevige ploeg voor promo 1 😎.

Via deze weg nog een speciale vermelding voor middenman Mathieu. Zonder twijfel de pechvogel 🤕 met drie zware blessures. Een viertal sets stond hij dit seizoen tussen de lijnen, maar elke vrijdag Ên elke wedstrijd was hij present. Dank je wel Mathieu, het siert je. Dj, assistent coach, motivator, prachtige kerel, een echte Remberter. 💚🖤🤍💚🖤