De Vlaamse kampioenschappen waren een onvergetelijke gelegenheid voor de jeugdteams van Rembert Torhout. Bij de U15 was de spanning voelbaar toen ze als tweede eindigden in de Champions League, waarbij ze sterk presteerden tegen teams zoals Kruikenburg, Dilsen-Stokkem en Zele-Berlare. Hoewel het begin teleurstellend was tegen Mechelen, wisten ze zich te herpakken en uiteindelijk een knappe zilveren medaille te behalen 🥈.

U19

De U19 ging de uitdaging aan in een zware poule, met als hoogtepunt een overwinning op Champions League winnaar Gent, waarmee ze zichzelf tot Vlaams kampioen kroonden 🏆. Ondanks vermoeidheid van een lang toernooi en een nipte nederlaag in de supercup, hebben deze jongens een prachtige prestatie neergezet en een plek verdiend in de herinneringen van velen 😊.

In totaal namen maar liefst 6 teams van Rembert Torhout deel aan de Vlaamse kampioenschappen, en met 3 zilveren en 3 gouden medailles hebben ze laten zien wat ze in huis hebben 💚. Het is een prestatie om trots op te zijn en een bevestiging van de toewijding en het talent van onze jeugdspelers. We kijken uit naar nog meer successen in de toekomst!

Trots op onze Remberters! 💚🥰