Onze U11-ploeg heeft een schitterende prestatie neergezet op het Belgisch Kampioenschap (BK) en heeft zilver gewonnen! Enkel Knack was vandaag te sterk, maar de Waalse tegenstanders, Waremme en Soignies, werden knap geklopt. Deze overwinning is een bewijs van het harde werk en de toewijding van zowel de spelers als de trainers.

Van harte proficiat aan onze getalenteerde trainers Kris en Ben en aan de fantastische spelers: Senn, Senne, Jelte, Sepp en Cas. Jullie inzet en teamwork hebben ons allemaal trots gemaakt! 💚

Een speciaal dankwoord gaat ook uit naar alle supporters die de ploeg hebben aangemoedigd. Jullie aanwezigheid en steun langs de zijlijn waren van onschatbare waarde. Samen hebben we laten zien waar Rembert Torhout voor staat: passie, doorzettingsvermogen en een sterke community.

Met deze prestatie onderstrepen we onze visie om onze eigen jeugd zoveel mogelijk te laten doorstromen naar de eerste ploeg op nationaal niveau. We kijken uit naar nog veel meer successen in de toekomst en blijven streven naar groei en ontwikkeling binnen de club.