Ook dit seizoen verwelkomen wij een aantal nieuwe gezichten in onze Rembertfamilie.

Volleybal spelen vraagt een groot engagement van jullie zoon maar ook van jullie als ouders. Naast de belangrijke rol als ‘taxi’ en grootste supporter verwachten we ook dat ouders een engagement nemen in de clubwerking en ook deelnemen aan onze activiteiten.

Dit engagement kan vele vormen aannemen. We hebben respect en waarderen elke inzet, klein of groot.

Het openhouden van de cafetaria tijdens thuiswedstrijden is heel belangrijk voor onze club. Elke zaterdag hebben we hier extra helpende handen nodig, alternerend gevraagd aan een specifieke ploeg. Mogen wij vragen om spontaan een beurtrol op te nemen? Je zal merken dat dit leuk is en een ideale manier om andere ouders te leren kennen. Iemand van het bestuur maakt je wegwijs en is aanwezig bij vragen.

Elke ploeg heeft ook een aanspreekpunt nodig, een ploegbegeleider. Deze zorgt dat iedereen op de wedstrijd raakt, is een motivator en help mee te bouwen aan de teamspirit bij de ploeg.

We zoeken ook losse medewerkers om ons te helpen bij het organiseren van kampioenschappen, de Champions leagues, onze barbecue of tijdens het darttoernooi. Vele handen maken licht werk en worden erg geapprecieerd. Het is de ultieme manier om ons te ondersteunen als club.

Vanaf de U17 leeftijd worden de jongens ook gevraagd om een jeugdwedstrijd te fluiten. Ze worden hiervoor aangeduid. Eerst kan dit wat aarzelend zijn maar we vinden het belangrijk dat spelers verantwoordelijkheid leren opnemen.

Scheidsrechters en markeerders zijn witte raven in onze volleybalwereld. We hebben ze echter hard nodig. Voel je je geroepen om dit te leren, spreek ons aan. We maken je wegwijs.

Tot slot willen we jullie van harte bedanken voor jullie engagement! Het spelplezier en de vriendschappen die jullie zien groeien bij jullie zoon, maken de uurtjes sporthal meer dan waard! Je zal het merken, beetje bij beetje leer je al die gezichten kennen en maak je echt deel uit van de Rembertfamilie!

Klik hier om je naam op te geven.