Een overzicht van de hoogtepunten en uitdagingen van het voorlaatste competitieweekend. Na de succesvolle Champions Leagues sloten we de paasvakantie af met het voorlaatste competitieweekend van dit seizoen!

Jeugdig Talent op de Voorgrond

Onze jonkies van de Volleytoer 2.B Eerste klasse hadden in Ruiselede net een setje tekort om kampioen te zijn in hun reeks. Zo eindigen ze, ongeslagen, op een hele mooie 2de plaats! De Volleytoer 2.B tweede klasse won zonder setverlies tegen Gits. Ook de Volleytoer 2.0 mocht in Ruiselede gaan spelen en behaalde daar een knappe 3-5 overwinning!

In de jeugdcompetities toonde het talent van Rembert Torhout Heren zijn kracht. De Volleytoer 2.B Eerste klasse behaalde een mooie 2de plaats, terwijl zowel de Volleytoer 2.B tweede klasse als 2.0 overwinningen boekten in Ruiselede.

Lazy Sunday: Meer dan Alleen Volleybal

De U15B speelde een sterke wedstrijd en stuurde met 3-1 Balti Kortrijk naar huis. De U13B was sterk genoeg om met een 3-1 score Menen te verslaan, en de U13C won met 4-0 tegen Lendelede. De U13A had het moeilijker tegen Knack. Na de eerste set (28-26) bleek de tegenstand te groot. Knack won het pleit dan ook met 1-3. De U11A won net als de U15B van BALTI Kortrijk Spurs A.

U11 A
2.B Ereklasse
Triomf in 2.B Ereklasse

In 2.B ereklasse vierde ons team de provinciale titel met een 6-2 overwinning tegen Slovo Brugge. Het was een moment van glorie en erkenning voor het harde werk van het hele team.

RTH4
Een Sterk Optreden van RTH4

Het weekend begon veelbelovend met RTH4 die hun kalender afsloot met een overtuigende 1-3 overwinning tegen Kuurne. Hoewel de thuisploeg hun 4de setje van het seizoen pakte, heeft ons team laten zien klaar te zijn voor de toekomst. Met het komende seizoen in Promo 1 in het vooruitzicht, wordt de basis gelegd voor verdere successen.

RTH3
RTH3 spanning

Ondertussen was RTH3 bezig met een uitermate spannende wedstrijd tegen Olva B. De stand van de 5de set zegt het helemaal: 22-20! Knap gedaan 🤩

Spanning bij RTH2 tegen Kalken

RTH2 stond voor een uitdaging tegen Kalken en vocht zich na twee nipte setverliezen knap terug tot een gelijkspel van 2-2. Het was een hoogstaande wedstrijd onder heel grote en enthousiaste publieke belangstelling. Het scheidsrechtersduo zorgde onnodig voor extra commotie en de meer ervaren bezoekers trokken het laken naar zich toe in de tie-break. RTH2 wordt 5de in 3de nationale, en gaat net als RTH3 een grondige make-over tegemoet in het tussenseizoen.

Emotionele Afscheid voor RTH1

De laatste wedstrijd van het seizoen voor RTH1 tegen Haacht was niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een emotioneel afscheid voor enkele spelers. Met een schitterende 3-1 overwinning als afsluiter, kijken we vol goede moed uit naar het laatste competitieweekend.

Houd de laatste ontwikkelingen van Rembert Torhout Heren in de gaten en blijf ons steunen! #wearerembert