Rembert 1 heeft, na twee competitienederlagen op rij, zijn eerste punten van het seizoen beet! Het won met 3-1 van promovendus Spa Pepinster. 

Rembert 2 en Rembert 3 verloren op hun beurt. Voor RTH2 het eerste competitieverlies. De jongens van coach Daan Cuvelier gaven een riante voorsprong in de eerste set nog uit handen, en kwamen die opdoffer nooit meer te boven. Ooivo speelde in sets twee en drie snel een beslissende kloof bijeen, waardoor de bezoekers verdiend met 0-3 wonnen. 

RTH3 keek op zijn beurt Bavikhove, met ex-Remberters Dries Declercq en Gert Nieuwlaet, in de ogen. Onze jonge ploeg was niet opgewassen tegen zoveel ervaring en moest de wet van de sterkste ondergaan. Ook daar werd het 0-3. 

Stuntwerk zagen we bij onze jeugd, waar we ondermeer driemaal een overwinning tegen Knack Roeselare mochten noteren. In de voormiddag won de U17 vlot met 3-0 van Knack A. In de namiddag deed de U15 dat nog eens over. Die laatste haalde een 0-2 achterstand op en won uiteindelijk de tie-break met 16-14. 
Ook de U13 deed zijn duit in het zakje. U13A versloeg Beerlanders Beernem, terwijl U13C Knack Roeselare met dezelfde cijfers huiswaarts stuurde. 

Alle uitslagen zijn te raadplegen in de kalenders. 

Proficiat aan alle ploegen en tot volgende week!