Rembert Torhout Heren heeft een bekend gezicht weten terug te halen: Koen Devos zal vanaf het volgende seizoen de leiding nemen over de A-ploeg in Nationale 1 van de volleybalcompetitie. Voor de 52-jarige sportleraar voelt dit als een thuiswedstrijd, gezien zijn verleden bij clubs VKT en Rembert, evenals zijn eigen volleybalcarrière die begon bij topclub Desimpel Torhout. Koen brengt een schat aan ervaring en passie voor het spel mee naar het team en is vastbesloten om te zorgen voor een succesvol seizoen.

Het pad van Koen in het volleybal begon al op jonge leeftijd, waar hij zijn eerste stappen zette in het Torhoutse volleybalwereldje. Na een succesvolle periode als speler heeft hij zich snel omgeschoold tot een gewaardeerde trainer, met ervaring in zowel heren- als damesvolleybal op hoog niveau. Na een periode van 3 seizoen bij Hermes Oostende in de Liga A bij de dames, keert Koen nu vol enthousiasme terug naar het herenvolleybal, vastbesloten om de eerste ploeg van Rembert naar nieuwe hoogten te brengen.

In zijn nieuwe rol bij Rembert Torhout Heren 1, staat Koen voor de uitdaging om het team naar succes te leiden in Nationale 1. Met een scherp oog voor talent en een passie voor het spel, is hij vastbesloten om enkele veelbelovende jeugdspelers uit de eigen club te laten schitteren op het hoogste niveau. Zijn terugkeer naar Torhout wordt met veel enthousiasme ontvangen, en de club kijkt reikhalzend uit naar wat het nieuwe seizoen zal brengen onder zijn leiding.


Klik hier om het volledige artikel te lezen.