Op 22 juni 2024 was het feest in Torhout! 🎉 Jordi De Buyser, een vertrouwde naam in onze volleybalclub Rembert Torhout, stapte in het huwelijksbootje met zijn geliefde Dafina Bajraj (VKT Torhout). 🍾 Het kersverse echtpaar verraste ons niet alleen met hun prachtige ceremonie, maar ook met het spannende nieuws dat ze een dochter verwachten! 👶 Het geslacht van hun kindje werd onthuld met een leuke gender reveal, die voor veel vreugde zorgde onder de aanwezigen.

Deze vreugdevolle dag markeert ook een nieuwe fase in Jordi's volleybalcarrière. Samen met zijn teamgenoot Wouter Devreker, neemt hij afscheid van de eerste ploeg na jarenlange trouwe dienst. Beide spelers zullen volgend seizoen hun talenten inzetten bij RTH3. Wij danken hen voor hun inzet en kijken ernaar uit hen volgend seizoen terug te zien in de Rembert-kleuren.

Rembert Torhout blijft streven naar de groei en doorstroming van onze eigen jeugd naar de hoogste niveaus. Met spelers zoals Jordi en Wouter als inspiratie, hopen we dat vele jonge talenten hen zullen volgen. Volg ons voor meer spannende updates en nieuws via onze website en sociale media!